O schimbare

27 mai

imageÎncepând din această vară (pe principiul „să-ți faci iarna car și vara sanie”) blogul „Pro Music” își va schimba puțin orientarea. Mai bine zis și-o va îmbogăți.

Vor fi create pagini noi care se vor adresa în primul rând profesorilor de muzică. În aceste pagini vor exista: teste și rebusuri pentru toate clasele special pentru muzică; puzzle cu soluții tot pentru muzică, modele de planificări pentru profesorii de educație muzicală, modele de proiecte de lecție pentru muzică, etc.

Paginile pentru audiții și biografii vor fi îmbogățite.

Cu regret informez pe toți cei care așteptau teste online că acestea s-au închis momentan fiindcă respectivul site pe care erau găzduite s-a închis și el, adică nu mai este gratuit. Până când voi identifica alte modalități pentru teste online, voi publica unele care pot fi descărcate, scoase la imprimantă și făcute la clasă.

Sunteți invitați să vizitați sidebar-ul din partea dreaptă care cuprinde link-uri specializate pentru muzică. Unele link-uri acceptă download gratuit pentru ceea ce publică și eu îndemn pe toți cei care fac asta  ca ele să fie folosite în scopuri didactice, bineînțeles.

Pe curând!

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: